Lådämnets årskrönika 2021

”Måndag hela veckan” är en känsla som beskriver 2021 bra. På flera sätt var förra året bara en lika grå upprepning av 2020 och vi tror de flesta av oss längtade tillbaka till en friare tid, innan covidmutationer och restriktioner tog oss länge ifrån varandra. Världen stod verkligen stilla på många vis, men när vi blickar tillbaka har det helt klart hänt en del i vår förening…

Den största händelsen för oss var definitivt vårt takbyte och installationen av våra solceller som aktiverades i början av sommaren. Detta är inte bara en fantastisk investering, utan också ett stort steg i föreningens gröna arbete.  Att vi i samband med solcellsaktiveringen även gick över till ett gemensamt elavtal med fast pris, låg väldigt rätt i en tid där elpriserna skenar.

Något som fått ner våra utgifter ytterligare är bytet från Bahnhof till Ownit där vi lyckades upphandla 1000 Mbt/s inklusive ett tv-paket för samma pris som endast bredbandet kostade oss innan. 

Det har också hänt en del i styrelsen! På vår årsstämma i maj, som pga restriktionerna var en postomröstning, valdes tre helt nya ledamöter, Sophie Johansson, Adam Hansson och Johanna Linder, in i styrelsen och anslöt sig till redan sittande Victoria von Heideman, Christopher Nilsson och Nils Wibeck. Styrelsen har under året lagt många timmar på att verka för att alla vi boende trivs.

På tema trivsel har vi medlemmar också, trots pandemin, lyckats genomföra två gemensamma städdagar med tillhörande grillfest på säkert avstånd. Mer tid tillsammans är något vi önskar när vi nu blickar vi framåt med hopp och tillförsikt om ett spännande nytt år! 

Allt gott hälsar, Adam, Christopher, Johanna, Nils, Sophie och Victoria.